featured-3

WireCorner Audit 360

A vállalkozások egy bizonyos fejlettségi szint elérése után gyakran úgy érzik, hogy megrekednek, nem tudják mivel növeljék tovább hatékonyságukat. Hogy a holtpontról ki tudják mozdítani a céget, általában a létszámbővítéshez, vagy csökkentéshez nyúlnak, hisz a munkák, ügyfelek számának növekedése, alakulása, szinte sosem kerül szinkronba a szükséges létszámmal. De igaz ez az eszközökre, alkalmazott technológiákra, munkahatékonyságra is. Ezeken túl pedig, mivel a cégvezetőket lefoglalják az ügyvezetői teendők, a projektek, nem jut idő, hogy figyeljenek az adatvagyon megőrzésére, az adat-és műszaki biztonságra, valamint a rejtett költségekre és kockázatokra.

Ebben segít cégünk, a Wire Corner Kft. Átnézzük és feltárjuk az összes műszaki, gazdasági és biztonsági kockázatot, illetve ezek kiküszöbölésére pontos javaslatokat teszünk. Ezen felül pedig, ha a cég vezetősége igényli, részt is veszünk ezek elhárításában. Mivel a felmérés és elemzés során elénk tárulnak az optimalizációs lehetőségek is, ezekről részletesen tájékoztatjuk Ügyfelünket és igény esetén segítünk ezen lépések elvégzésében is.

Amennyiben a racionalizálás hosszabb folyamatnak mutatkozik, akkor erre az ügyfél igényeinek megfelelően egy 1-3 éves priorizált tervet is készítünk.

A felmérés elvégzéséhez az Önök idejéből mindösszesen 2-4 órát veszünk igénybe, a többi nekünk háttérmunka és 2-4 nap alatt Önök elé tárjuk az írásos szakvéleményünket, javaslatainkat.

Ha felkeltettük érdeklődését, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!